Iznāk grāmata “Neiroimunoloģija klīniskajā praksē”!

Ar prieku gribam paziņot, ka iznākusi jauna grāmata “Neiroimunoloģija klīniskajā praksē”. Grāmata ir domāta praktizējošiem un topošiem neirologiem, kas interesējas par autoimūnām neiroloģiskām slimībām, to patoģenēzi un terapijas iespējām. Grāmatā detalizēti apskatītas tādas patoloģijas kā autoimūnas neiropātijas, demielinizējošas CNS slimības, vaskulīti, neiromuskulārās slimības un citas aktuālas neiroimunoloģijas tēmas. Grāmatas pirmā daļa ir veltīta imunoloģijas pamatiem, kas palīdz labāk saprast autoimūnu neiroloģisku slimību attīstības mehānismus un terapijas principus.

gramata

Sirsnīgs paldies līdzautoriem reimatoloģei dr. Initai Buliņai, neiroloģēm Dr.med. Dainai Pastarei un dr. Anželikai Gudreniecei par ieguldījumu grāmatas tapšanas procesā.

Gribam arī pateikties prof. Inārai Loginai, kura ar savu personīgo piemēru, kā Skolotāja un Personība,  iedvesmoja uzdrīkstēties un nepārtraukti iet uz priekšu.

 

Cieņā,
Dr. med. Viktorija Ķēniņa
Dr. med. Nataļja Kurjāne

Kā iegādāties?

Cena: 19 eiro.

Iegāde: pārskaitījums uz “Latvijas Neiroimunologu asociācija” A/S Swedbank konta Nr.: LV27HABA0551034206387.

Saņemšana: Neiroimunoloģijas un imūndeficītu centrā, Rīgā, Maskavas ielā 40, 3.stāvs, katru darba dienu 10:00-16:00 vai pēc individuālas vienošanās.

This entry was posted in Kursi "CNS vaskulīti", maijs 2013. Bookmark the permalink.